Всички категории

Прес съобщения

Начало> Статии > Прес съобщения

Изцяло новият електрически 7-местен SUV с разширен пробег

Новини & Събития

Изцяло новият електрически 7-местен SUV с разширен пробег

Време: 2023-01-12 Хитове : 207

На 10 януари, заедно с креативен кратък видеоклип „Beyond the Ideal“, официално беше пуснат на пазара първото ново енергийно превозно средство с разширен пробег на SWM – SWM Giant Tiger EDi. Превозното средство е позиционирано като седемместен SUV с удължен пробег и струва по-малко от 100,000 XNUMX юана, което означава, че превозните средства с разширен пробег, които някога са били недостъпни за обикновените потребители, скоро ще бъдат достъпни. 

изображение

Lако животът не е стресиращ, идеалът не е далеч

Всеки има нова мечта през Новата година. Точно както това, което беше представено във видеото „Отвъд идеала“, SWM Giant Tiger EDi прави идеала за по-малко зареждане с гориво, без ограничение на регистрационния номер, голямо пространство и голям пробег се сбъдват в една кола, помагайки на всеки обикновен човек да постигне своите идеали . „Животът е стресиращ, идеалът не е далече“. Концепцията на SWM за практичност, рационалност и простота в производството на автомобили ще бъде възприета и от по-обикновените потребители.

Наред с новата енергийна тенденция, потребителите могат да избират все повече продукти с повече оборудване, което е желателно. Но напротив, новите енергийни превозни средства стават все по-скъпи. На пазара на нови енергийни автомобили на ниво от 100,000 XNUMX юана почти няма електрически превозни средства с удължен пробег.

SWM Giant Tiger EDi ще може да отговори на търсенето на потребителите, които имат големи семейства и желаят да изпитат енергоспестяващото пътуване с новото енергийно превозно средство. Този автомобил не само ще задоволи ежедневните нужди на потребителите, но и ще елиминира притесненията за пробег при дълго пътуване през ваканциите. Като единственият електрически SUV с удължен пробег, който струва по-малко от 100,000 XNUMX юана, SWM Giant Tiger EDi наистина позволява на потребителите, които са изправени пред стресиращ живот, да изпитат напълно радостния живот. 

изображение

Офроуд външен вид с комфорт и безопасност при шофиране

изображение

SWM Giant Tiger EDi има офроуд външен вид, главина на колелото с нов дизайн и предна решетка с форма на щит. Страничната част на автомобила е заобиколена от офроуд покритие против надраскване, което го прави да изглежда по-мощен. С пътен просвет до 195 мм, този автомобил има изключителна проходимост в сравнение с колите на подобна цена и е способен да се справи с различни пътни условия.

IПо отношение на пространството, размерите на превозното средство на SWM Giant Tiger EDi са 4605*1815*1825 mm. Оборудван е с плъзгащи се седалки на втория ред и сгъваеми задни седалки, които могат да се регулират свободно за каране или товарене. Най-голямото вътрешно пространство е до3m³, който е длъжен да задоволи както нуждите от пътуване, така и нуждите от товарене.

изображение

IЩо се отнася до интериора, SWM Giant Tiger има двуцветен лазурен кокпит и плаващ централен контролен панел, който изглежда доста футуристично. Оборудван е със старт-стоп система, пасивно безключово влизане. Интелигентната система за комуникация (гласово управление) и голям централен екран с размер на дисплея 10.25'' и висока разделителна способност са в състояние да предоставят различни функции като онлайн забавление, навигация, радио и гласово управление. По отношение на оборудването за безопасност, той е оборудван с ESC система и двойни въздушни възглавници, за да ви осигури безопасно и комфортно пътуване.

изображение

Fuel и електричество са налични за безплатния пробег от 1000 км.

      SWM Giant Tiger EDI е оборудван със съвместните усилия на SWM и FinDreams Powertrain—ориентираният към EDi 4-цилиндров двигател. С технологията Atkinson Cycle топлинната ефективност на този двигател е до 41%, а разходът на гориво е 2.06L, което е изключителното ниво вCХина. Електрическият мотор Пет в Едно значително повишава ефективността, като същевременно намалява консумацията на електроенергия и има значително ниво на ефективност. Неговата моторна ефективност може да достигне 90% или дори по-висока с най-висока ефективност от 97.03%. Общата работа и мощност е 105kw, а общият въртящ момент е 210N.m. Това е по-силна мощност с по-висока ефективност. 

изображение

Платформата SWM Giant Tiger EDi използва литиево-желязо-фосфатна батерия, която е преминала най-строгия тест за проникване на пирон и теста за устойчивост на 300°C ARC, без да се запали. Клетката използва технологията Laminate, а управлението на топлината на батерията приема усъвършенстваната технология за директно охлаждане, която не само увеличава живота на батерията, но и я прави по-безопасна, по-стабилна и надеждна. Освен това устройството за управление и защитно превключване на SWM Giant Tiger EDi използва двуядрен dsp цифров сигнален процесор, който ускорява процеса на реакция и има най-висока ефективност от повече от 98%. 

WС високоефективния електрически мотор и удължител, SWM Giant Tiger EDi има по-голяма мощност, по-дълъг живот на батерията, по-ефективен електрически мотор с по-нисък разход на гориво. С пробег от 1000 км, водачите наистина могат да постигнат свободното каране без безпокойство за пробега. Когато шофирате само с електричество, неговата консумация на електроенергия на 100 км е само 11.3kWh и ще ви струва само 3 RMB цента на километър. Ако трябва да шофирате дълго, разходът на гориво на 100 км е само около 2 литра при шофиране както с електричество, така и с гориво. Това е близо до разходите за шофиране на чисто електрическа кола.

TЗаключение, като електрически SUV с удължен пробег, който струва само около 100000 XNUMX юана, SWM Giant Tiger е с висока рентабилностжилавост. Вярвате или не, дългият обхват и голямото пространство на SWM Giant Tiger ще разпалят обикновения ви живот.