Всички категории

Прес съобщения

Начало> Статии > Прес съобщения

7-мата среща на върха за автомобилите в Египет беше официално проведена с SHINERAY Rolling Out X30!

Новини & Събития

7-мата среща на върха за автомобилите в Египет беше официално проведена с SHINERAY Rolling Out X30!

Време: 2022-12-09 Хитове : 161


1

    На 7 декември 2022 г. по график се проведе 7-мата среща на върха за автомобилите в Египет. За разлика от предишните срещи на върха, китайската автомобилна марка SHINERAY официално обяви своето местно пускане на пазара на конференцията и представи първия търговски автомобил, SHINERAY X30, на египетския клиент General Misr.

1670520576104725

    Основана през 1997 г., SHINERAY е едно от 100-те най-големи китайски производствени предприятия, интегриращи научноизследователска и развойна дейност, производство и продажби на автомобилни двигатели и цели превозни средства. Продуктите на автомобилната индустрия обхващат различни области, включително SUV, MPV, микробуси и лекотоварни камиони, а бизнесът й обхваща повече от 100 страни и региони по света. Искреното сътрудничество с General Misr помага на SHINERAY да направи стабилна крачка на пазара на търговски превозни средства в Африка. 

1670520714268652

    Новолансираният X30 се характеризира с висока икономичност и надеждност. Освен основната версия, задвижвана с гориво, беше пусната и CNG версията, която предоставя повече и по-добри възможности за избор за потребители с различни изисквания. 

1670520717255168

    Като едно от 100-те най-големи производствени предприятия в Китай, SHINERAY винаги е работило усилено в различни области. Най-представителното търговско превозно средство на SHINERAY някога имаше 45% дял на китайския пазар на търговски превозни средства. Не само, че се представя добре на вътрешния пазар, но SHINERAY също се подготвя активно за чуждестранни пазари от самото начало и вече е създала производствени и научноизследователски бази във Виетнам, Италия, Тайланд и Южна Америка. Чрез сътрудничеството с General Misr, Египет е на път да се превърне в друга голяма база, свързваща автомобилните пазари на Китай и Африка.

1670520613994059

    В допълнение, Сие Йонг, директорът на SHINERAY, също изпрати своята благословия за срещата на върха и генерал Миср чрез дистанционна реч, заявявайки точно, че е направил достатъчна подготовка за египетския и дори африканския пазар и ще продължи да увеличава инвестициите в Египетският пазар да осигури на генерал Миср и египетския народ по-добри и подходящи продукти за Египет и Африка.

     Останете верни на първоначалния си стремеж, тогава ще получите, което трябва да получим. Навлизането на SHINERAY на египетския пазар означава нова отправна точка и в такъв критичен момент подкрепата и отдадеността на всеки в SHINERAY е още по-необходима. В бъдеще SHINERAY ще продължи да поддържа духа на желанието да се стреми и никога да не се поддава на поражението, за да получи повече признание от потребителите с по-добри продукти.