Всички категории

Прес съобщения

Начало> Новини > Прес съобщения

Новини & Събития

Тест драйв SWM G05pro: изящно лице, големи седем места, различно удоволствие от шофирането

Време: 2022-03-18 Хитове : 64

Когато много хора споменават SUV, те ще си помислят за голямо пространство и комфорт. Трудно е да се свърже контрола с него. Тъй като обикновено се смята, че SUV е голям и тежък, особено седемместният модел, ще бъде малко грубо да споменем управлението. Така мисля, преди да тествам SWM G05pro. Но след полевия опит този гъвкав спортист е изненадващ.

微 信 图片 _20220318105009Когато много хора споменават SUV, те ще си помислят за голямо пространство и комфорт. Трудно е да се свърже контрола с него. Тъй като обикновено се смята, че SUV е голям и тежък, особено седемместният модел, ще бъде малко грубо да споменем управлението. Така мисля, преди да тествамSWM G05про. Но след полевия опит този гъвкав спортист е изненадващ. Когато става въпрос за управление на автомобил, първото нещо е двигател + трансмисия. Ако мощността е недостатъчна, боравенето е празни приказки. В момента,SWM G05pro в продажба предоставя две мощностни версии от 2.0L и 1.5T за потребителите по избор. Sway g05pro в този опит е оборудван с двигател 1.5T, с максимална мощност от 156 HP и максимален въртящ момент от 230n · M. Параметрите са по-добри на същото ниво.

微 信 图片 _20220318105028

В цялостния процес на тест драйв се чувствам относително лек, а педалът на газта е лек и линеен, което прави процеса на стартиране много плавен. В комбинация с волана със същото усещане за светлина, той предава много добро усещане при шофиране. Когато скоростта и оборотите на двигателя се увеличат, ще има малък изблик на мощност между 2000-4000 об/мин. Ускорителят реагира положително, ниският въртящ момент е силен, много солиден и цялото усещане за ускорение е задоволително.

Освен това, неговата трансмисия dsi-6at също е впечатляваща. Когато трябва да ускори бързо, стъпете дълбоко на газта и трансмисията непрекъснато ще превключва на по-ниска предавка, за да увеличи бързо оборотите на двигателя. Цялостната плавност на смяната е похвална, с малко чувство на неудовлетвореност.

微 信 图片 _20220318105032

Доброто управление изисква много високо шаси. Swagelok G05pro използва независима структура на окачване отпред McPherson и задна торсионна греда. Окачването McPherson осигурява комфорт и практичност. Структурата на независимото окачване на задната торсионна греда обръща повече внимание на стабилността на превозното средство, което ефективно подобрява товароносимостта на превозното средство. В среда с множество пътни условия, той може добре да филтрира фините вибрации от пътя, без да кара хората да треперят. По отношение на физическите условия тази кола поставя добра основа за добро управление.

微 信 图片 _20220318105039

Като цяло, като семеен ориентиран голям седемместен SUV, за да постигнем висока производителност, можем да видим компромисите, направени отSWM G05pro като мощност, управление и т.н. Посрещнете нуждите на вашето семейство за пътуване, без да изтривате удоволствието от шофирането. Ако все още се притеснявате, че седемместният SUV не работи, можете също да опитатеSWM G05pro и вземете окончателно решение.