Всички категории

Прес съобщения

Начало> Новини > Прес съобщения

Новини & Събития

Нова глава от кохезионния спектър на Tongxin

Време: 2022-03-18 Хитове : 84

微 信 图片 _20220318135104

Нова година, ново начало.

„Нова глава от кохезионния спектър на Tongxin“ Новата енергийна бизнес конференция на SRM Xinyuan се проведе успешно на 11 февруари 2022 г. Поради превенцията и контрола на епидемията и други фактори, нашата бизнес среща премина под формата на онлайн среща.

На конференцията присъстваха дилъри, доставчици на услуги и партньори от цялата страна. Ние сме пазарно ориентирани, целим висококачествени продукти, обединяваме се с Xinxin, никога не забравяме първоначалното си намерение и споделяме мисията, за да се подготвим за развитието на новата енергия на SRM Xinyuan. Той ще натрупа сила за бъдещето на новата енергийна марка SRM Xinyuan и ще даде тласък на новите енергийни превозни средства SRM Xinyuan да блестят в областта на зелената логистика.

На тази среща направихме дълбоко възобновяване на 2021 г. и цялостно оформление на 2022 г., което е пълно с възможности.

Поглеждайки назад към 2021 г

——SRM Xinyuan новата енергия работи интензивно, стреми се към напредък, като същевременно поддържа стабилност, непрекъснато натрупва потенциална енергия за развитие, реализира цялостен напредък с практически действия, подчертава тенденцията на марката с горди постижения и е високо оценен от пазара със собствената си всеобхватна сила .

Outlook 2022

Новата енергия на SRM Xinyuan продължава да напредва! Отдайте почит на елегантността на времето със сърцето на занаятчиите; Напишете нова глава със смелост на действие. Възползвайте се от златния век на разработването на нови енергийни търговски превозни средства и солидно популяризирайте чисто новата енергийна стратегия.

Qi Xin битки 2022! Борете се, докато не спечелите!

На срещата ръководителите на всички сектори на подразделението за нова енергия Xinyuan направиха подробно споделяне на „продукти, пазарно планиране, планиране на пазара, стратегия за продажби, стратегия за услуги, нов път за маркетингови иновации, финансова подкрепа“ на SRM Xinyuan new energy.

微 信 图片 _20220318134915

Накрая Уанг Джиан, генерален мениджър на новото енергийно подразделение Xinyuan, направи обобщение на срещата. С темата „защо новата енергия на Xinyuan може да спечели през 2022 г.“, президентът Уанг анализира един по един от пазарните възможности до нашите предимства. Независимо дали става дума за националната политика или тенденцията на времето, новата енергия на автомобилите е неудържима. В допълнение към петте общи възможности в индустрията, нашата нова енергия SRM Xinyuan има още уникални предимства, които ни позволяват да се откроим - да се придържаме към линията за качество и единственият ангажимент в индустрията е да гарантираме качеството на супер дългите батерии за 6 години или 300000 2022 километра, В същото време има богато продуктово родословие и екип, който не се страхува от трудности, което напълно обяснява решимостта да спечели през XNUMX г.

微 信 图片 _20220318134922

По пътя на бързото развитие на нови енергийни търговски превозни средства, ние трябва да реализираме споделяне на съюзи, съвместно да изградим многоизмерна и интегрирана екосистема на съюза, да постигнем печеливши резултати и да постигнем всестранно развитие на новата енергийна марка SRM Xinyuan.